Today.ua

Гороскоп на 12 листопада для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба обіцяє Овнам радісний день, а Ракам радить менше витрачати грошей

Гороскоп на п'ятницю, 20 листопада 2020 року, обіцяє день, в якому удача буде сприяти людям, легким на підйом, завжди готовим до нових ідей і починань. Цей день створений для втілення найзухваліших планів і мрій.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овнам сьогодні випадає день на позитиві. З ранку у вас все непогано складеться на роботі. Можливо навіть, начальство захоче вас заохотити за якісну працю.

Телець

Тельцям випадає доволі напружений день. З настроєм у вас все буде гаразд, а от що стосується роботи, то її буде дуже багато, і до вечора ви неабияк втомитеся.

Близнюки

Близнюкам сьогодні варто максимально зосередитися на роботі. Зірки вирішили, що саме тепер у вас вийде те, що не дається вже давно. Тому не плекайте особистих планів. Тільки - робота.

Рак

Ракам варто притримати в собі марнотрата. Останнім часом ви надто захопилися покупкою дрібних непотрібних речей. Приборкайте в собі цю пристрасть, тому що незабаром вам випаде серйозне придбання.

Лев

Леви сьогодні опиняться на маленькому роздоріжжі. Останнім часом вам непросто визначитися зі своїми бажаннями. Вам потрібно взяти невеликий тайм-аут в роботі, щоб визначитися з метою на майбутнє.

Діва

У Дів буде доволі насичений роботою день. Тому астролог радить вам присвятити вечір цього дня собі. Знайдіть собі заняття до душі і забудьте про свої борги перед світом. Він вам теж заборгував чимало.

Терези

У Терезів сьогодні є ймовірність посваритися з коханою людиною. Тому притримайте свій язик і обминайте слизькі теми.

Скорпіон

У Скорпіонів сьогодні можуть виникнути невеликі проблеми із самого ранку. Однак вже до обіду все владнається, і вечір ви проведете в гармонії та спокої.

Стрілець

У Стрільців очікується нелегкий день. Ви можете допустити помилку в роботі, яка вам дорого обійдеться. Постарайтеся заспокоїти себе тим, що вже завтра все буде інакше.

Козеріг

Козероги будуть сьогодні надзвичайно розсіяні. Тому вам потрібно уникати роботи з документами, особливо фінансовими, великих покупок і взагалі прийняття  відповідальних рішень.

Водолій

Водолії можуть сьогодні зустріти старого друга і навіть відновити з ним колишні відносини. Подумайте добре, чи потрібно це вам. Чи не будете ви гірко розчаровані вже зовсім скоро? Адже люди рідко змінюються.

Риби

У Риб сьогодні буде день, в який захочеться підбити підсумки не тільки минулого тижня, але й більшого життєвого відрізка. Не турбуйтеся, якщо щось поки не вдалося - які ваші роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ