Today.ua

Кличко видав першу збірку своїх знаменитих цитат

Мер Києва Віталій Кличко представив ілюстрований збірник власних цитат. Презентація книги відбулася в столиці 26 листопада. Книга виконана в компактному форматі-гармошки і видана тиражем 3000 екземплярів. Її автор пообіцяв, що ціна буде прийнятна, а отримані кошти направлять в благодійний фонд "Майбутній Київ".

До збірки Кличка увійшли 16 відомих каламбурів київського мера, які він озвучував під час різних брифінгів і офіційних заходів за той час, поки перебуває при владі. Політик з іронією ставиться до себе і вирішив довести всім, що посміятися над собою він вміє.

"Я таки видав самоіронічну книжку зі своїми відомими цитатами. Вона яскрава, весела, позитивна. Скажу, як людина, яка вміє посміятися над собою, не ображатися на жарти над собою. На смішні жарти-я не маю на увазі так звані жарти" 95 кварталу. Я радий, що така книга, ілюстрована, буде піднімати настрій людям. Тому що нам сьогодні - в умовах пандемії-потрібні позитивні емоції та гарний настрій. Посміхайтеся, тому що життя цього варто ", - сказав Кличко під час презентації.

Віталій Кличко заявив, що не збирається зупинятися на досягнутому і видасть ще один збірник в майбутньому. Він сказав, що при нагоді може подарувати книжку президенту Володимиру Зеленському. У той же час він додав, що, якщо глава держави надумає видати свою книгу, то вона смішною не буде.

Раніше повідомлялося, що Віталій Кличко перехворів коронавірусом і зараз абсолютно здоровий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ