Today.ua

“Квартал 95“ продає квитки на новорічний концерт під час локдауна

Студія "Квартал 95" готується до новорічного концерту, незважаючи на те, що локдаун в Україні, оголошений Кабміном з 8 по 25 січня, забороняє проведення масових заходів.

У зв'язку з цим всі концерти, спектаклі та новорічні корпоративи в ці дати будуть під забороною. При цьому, на деякі заходи квитки продовжують продаватися. Наприклад, всі бажаючі можуть купити квиток на концерт "Кварталу 95" в столичному Freedom Hall, який запланований на 24 січня.

На сайті Сoncert.ua анонсовано, що "Вечірній Квартал" повертається після довгої карантинної паузи з новою програмою. Вартість квитків на концерт стартує від 800 гривень, і закінчується 4000 грн. Їх можна придбати як на сайті, так і в квиткових касах. Незважаючи на високу вартість, більшість квитків на "Квартал 95" вже розкуплені. Незважаючи на введення локдауна, концерт поки що не скасовують. У період локдауна також закриють торгові центри, школи та університети, басейни і фітнес-клуби, спортзали, ринки. Дитячі садки свою роботу не зупинять. Продуктові магазини і аптеки працюватимуть у звичному режимі. Перукарні та салони краси працюватимуть тільки за попереднім записом. Обмеження діятимуть 16 днів. Якщо епідеміологічна ситуація в країні не погіршиться, тоді продовжувати їх уряд не стане.

Раніше повідомлялося, що актор "Кварталу 95" Євген Кошовий за вісім днів вилікувався від коронавіруса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ