Today.ua

Масштабна нічна ДТП під Києвом: в зіткненні чотирьох автомобілів загинуло п'ятеро людей, ще 14 одержали травми

Моторошна ДТП трапилась сьогодні вночі на трасі Київ-Харків-Довжанський. Приблизно о 3:10 там зіткнулися чотири автомобілі: дві вантажівки, мікроавтобус і легковик. Аварія сталася неподалік від села Іванків Бориспільського району, повідомляють екстрені служби Київської області.

За інформацією патрульної поліції Київської області,  вантажівка DAF FT95 їхала в бік столиці. Вона зіткнулася з іншою вантажівкою - Mercedec-Benz 1320. Від цього зіткнення DAF викинуло на зустрічну смугу руху, де він зіткнувся зі ще двома машинами – мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter і ВАЗ.

Надзвичайники, які виїжджали на цю аварію, повідомили про чотирьох загиблих, але в повідомленні поліцейських йдеться про п'ятьох. Очевидно, ще хтось із потерпілих помер вже опісля трагедії. Ще 14 людей зазнали травм, їх відправили до лікарень.

На місці трагедії продовжують працювати рятувальники та слідчо-оперативна група поліції. Надзвичайники ліквідовують наслідки цієї масштабної автопригоди, поліцейські – з'ясовують усі обставини події.

Поліція також регулює проїзд інших учасників дорожнього руху повз місце аварії. Нормальний рух тією ділянкою автодороги на 8  ранку ще не був відновлений, про що свідчать коментарі до події у пабліку dtp.kiev.

"Я там хвилин 20 тому проїжджав, то рух не відновлено, всі машини і нажаль загиблі люди знаходяться на місці ДТП. Це дуже страшно((", - пише водій на імя Іван Луценко, який залишив свій коментар близько 8:30.

Нагадаємо, на Волині Mercedes протаранив мікроавтобус з людьми, що стояв на сільській зупинці. Внаслідок зіткнення одна пасажирка буса загинула, ще п'ятеро одержали травми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ