Today.ua

Молодик у серпні: астролог розповів, як правильно загадати бажання у цей магічний день

Молодик у серпні 2020 очікується в середу, 19 серпня, близько 6:00 години ранку. Астролог Влад Росс розповів, чим корисно буде зайнятися в цей день, щоб провести час з користю.

Молодик - це фаза Місяця, при якій супутник Землі знаходиться між нашою планетою і Сонцем приблизно на одній прямій. Про магічні властивості Місяця знають багато. Також не секрет, що в повний місяць або молодик Місяць має особливою силою і потрібно в цей час загадувати бажання.

За словами астролога, напередодні і в день молодика потрібно проектувати мислеобрази, будувати плани на найближчий місяць, ставити перед собою цілі і завдання, які ви дійсно хочете досягти.

Якнайшвидшому виконанню бажань сприяє використання деяких ритуалів. Вимовляти своє бажання потрібно вголос в перші ж хвилини після настання молодика. Якщо ж існують кілька бажань, то необхідно вирізати з білого аркуша паперу трикутники, і на кожному з них записати свої мрії. Під час молодика необхідно підійти до вікна і прочитати написане, вкладаючи в нього всі свої добрі помисли.
До настання молодика важливо завершити всі розпочаті справи, щоб потім приступати до чогось нового.

Раніше астролог Влад Росс спрогнозував, коли Росія може затіяти масштабний наступ на Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ