Today.ua

Олена Зеленська започаткувала новорічний проект “Дивовижна поштівка“

Олена Зеленська розповіла про святковий новорічний проект "Дивовижна поштівка", який був започаткований задля популяризації українського мистецтва. Проект полягає в тому, що кожен може відправити своїм рідним і друзям новорічну поштівку із мистецькими творами українських художників.

Про це перша леді розповіла у своєму Instagram. Вона пише, що усі ми щороку напередодні новорічних і різдвяних свят насилаємо одне одному вітальні листівки. Звісно, тепер їх більше надсилають в електронному вигляді, але дехто, як і раніше, надсилає вітання на паперових листівках. Проект "Дивовижна поштівка" розрахований і на тих, і  на інших.

"Щоб реалізувати цей задум, ми звернулися до українських художників, які надали 12 картин, присвячених новорічним та різдвяним традиціям українців. Потім до кожної з цих картин ми додали магії – анімували їх", - пише Олена Зеленська.

Таким чином вдалося поєднати автентичне українське мистецтво із сучасними технологіями.

"Так народилися наші поштівки, які поєднали українські традиції з мистецтвом, сучасні технології – з прадавніми символами, а українців – одне з одним", - зауважує перша леді.


Вона також докладно розповідає, як можна скористатися цим проектом. Треба зайти на сайт dyvo-poshtivka.com.ua та обрати там ту  картинку, яка вам найбільше припала до серця. Слід також вказати ім'я адресата і додати свої побажання цій людині. Ну, а далі вже – справа техніки. Відправляєте уподобану поштівку через месенджер або через соцмережі.

Для тих, хто віддає перевагу матеріальним, а не віртуальним вітанням, проектом передбачені й ті самі поштівки у паперовому вигляді. Їх можна придбати у 28 відділеннях "Укрпошти". Їхні адреси і список можна подивитися на сайті цієї поштової компанії.

Перша леді також наголошує, що цей проект став можливим за підтримки  @stbua, @ukrposhta та @green_penguin_media.

"Давайте разом надсилати персоналізовані привітання своїм близьким і ширити свято всією Україною та за її межами!" – закликає співвітчизників Олена Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про поради, які вона дає Володимиру Зеленському. Перша леді каже, що, як своєму чоловікову, вона часто дає йому поради, а як президенту –ніколи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ