Today.ua

1 вересня українські зірки відвели дітей до школи: вишиванки, квіти і багато-багато радості

Зірки українського ТБ і шоу-бізнесу провели своїх дітей до школи 1 вересня. А після поділилися в соціальних мережах своїми враженнями, не забувши оприлюднити багато фото. Одягнені у вишиванки, з букетами квітів в руках, з посмішками на щасливих обличчях діти українських знаменитостей відсвяткували День знань.

Юні школярі явно скучили по реальному спілкуванню з однолітками, а також зі своїми педагогами. Дистанційне навчання позбавило дітей радостей життя офлайн.

Другокласник Рома - син соліста групи «АнтитілА» Тараса Тополі і співачки Alyosha тепло обійняв свою улюблену вчительку, як тільки побачив її на шкільному подвір'ї. Провідна ТСН Лідія Таран показала свою старшокласницю Василину. «Господи, не допусти червоної зони на Подолі!», - написала ведуча в коментарі до фото з Першого дзвоника. Старший син телеведучого Григорія Решетника, на щастя, всіх тягот дистанційного навчання відчути на собі не мав можливості. Малюк пішов перший раз в 1 клас. Гордий батько побажав синові «цікавих шкільних пригод». [Caption id = "attachment_163343" align = "aligncenter" width = "750"] Тала Калатай з дітьми [/ caption] Також фотографіями своїх дорогих школярів поділилися Володимир Остапчук, Тала Калатай, Олександр Пономарьов, артисти балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар.

Дізнайтеся також про історію святкування 1 вересня, а також про те, як почнеться новий навчальний рік в «червоній» зоні України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ