Today.ua

Фарширований перець: рецепт смачної страви з курячого м'яса нашвидкуруч

У літню спеку не хочеться довго возитися на кухні біля плити. При цьому, дуже важливо, щоб готова страва була смачною, поживною, не жирною і легкозасвоюваною. Приготуйте до обіду або вечері фарширований болгарський перець з овочами, рисом та курячим м'ясом. Це дуже смачно і апетитно!

Фарширований болгарський перець: рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Болгарські перці вимити, видалити плодоніжки і насіннєві коробочки. Розкласти на паперових рушниках, щоб стекла вода.

В цей час готуємо фарш. Для цього цибулю наріжте дрібними кубиками і спасеруйте на рослинній олії, потім додайте натерту на тертці моркву. Обсмажуйте протягом 5 - 7 хвилин, постійно помішуючи.

Рис промийте під проточною водою, відваріть до напівготовності. Перекладіть крупу в друшляк і гарненько промийте холодною водою. Потім встановіть друшляк над мискою, щоб стекла зайва волога.

Змішати курячий фарш з обсмаженими овочами і рисом. Додайте спеції за смаком і яйце. Як слід вимісіть начинку і наповніть нею підготовлені перці.

У широку каструлю покладіть лавровий лист, можна додати кілька горошин чорного перцю. Влийте 1 – 2 ложки рослинної олії. Викладіть начинені фаршем перці, залийте киплячою водою, щоб вона на 1 см не доходив до верху перців. Поставте на середній вогонь.

Коли вода в каструлі закипить, додайте томатну пасту. Зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте каструлю кришкою і тушкуйте фарширований болгарський перець близько 40 хвилин до повної готовності рису.

Подавайте до столу в гарячому вигляді, посипавши рубаною зеленню і полив сметаною або майонезом.

Приємного апетиту!

Приготуйте також напій за рецептом онколога. Лікар рекомендує пити його на сніданок, щоб захистити свій організм від хвороб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ