Today.ua

Кернес йде на поправку: коли мер, який переміг на виборах, повернеться до Харкова

Геннадій Кернес, який в черговий раз переміг на місцевих виборах в Харкові, досі проходить лікування в берлінській клініці Шаріте. Про здоров'я харківського градоначальника розповів його син Данило Привалов.

За словами Привалова, Геннадій Кернес планує повернутися в рідне місто і приступити до роботи до 20 грудня. Поки у сім'ї немає сумнівів в тому, що саме так і станеться, оскільки Геннадій Адольфович йде на поправку, хоча лікування, призначене німецькими медиками, тривале і вимагає часу.

Син мера Харкова додав, що останнім часом Геннадій Кернес відчуває себе краще, він частіше виходить на відеозв'язок з близькими і колегами, відновлення його здоров'я хоч насилу, але просувається. Лікарі берлінської клініки дозволяють Кернесу повернутися додому. Крім того, Данило Привалов розповів, що його батько трохи засмутився, що набрав мало голосів на виборах, за даними соцопитувань, Геннадій Кернес набирав близько 80%. «Але це зрозуміло, тому що два місяці через хворобу батько не виходив на зв'язок, не комунікувати з городянами. Але незабаром це зміниться», - сказав Привалов.

Нагадаємо, раніше в поліцію Харкова було подано заяву про зникнення мера Харкова. Однак пізніше правоохоронці повідомили, що Геннадій Кернес знайдений, справу закрили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ