Today.ua

Хто зі світових лідерів не доживе до 2022-го року: прогноз відомого астролога

Відомий український астролог, який раніше передбачив впевнену перемогу Володимира Зеленського на президентських виборах, оприлюднив новий астрологічний прогноз. Влад Росс заявив, що президент одного з найбільших держав світу не доживе до 2022 року.

Кому ж астролог пророкує швидку смерть? Влад Росс стверджує, що зірки шикуються таким чином, що йому, як астролога, стає зрозуміло, коли помре ... Володимир Путін.

За словами «астролога», президент Російської Федерації абсолютно точно встигне ще відсвяткувати тільки два своїх дня народження: 7 жовтень 2020 го і 2021-го років.

Після цього для російського лідера почнеться зворотний відлік. Астролог наполягає на тому, що Володимир Путін не зможе пережити 2022 рік. Влад Росс також додав. Що режим Путіна в Росії скоро завалиться, а після цього помре і сам Володимир Володимирович. До слова, Влад Росс передбачив великі випробування для планети Земля вже в поточному 2020 році. На його думку, в грудні людство чекає глобальна катастрофа, а в Атлантичний океан впаде гігантський небесне тіло.

Після страшних потрясінь на планеті почнеться будівництво нового світу, з новим порядком, законами, країнами і кордонами. Відбудеться це, як обіцяє Влад Росс, вже на початку 2021-го року.

Нагадаємо, раніше Влад Росс розповів, коли відбудеться важлива зустріч Володимира Зеленського з Володимиром Путіним. Це трапиться у найскладніший для України місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ