Today.ua

Над найближчим соратником Зеленського нависла смертельна загроза: астролог розповіла про майбутнє ВР

Відомий український астролог Надія Кологривова розповіла про те, що чекає народних депутатів Верховної Ради нинішнього скликання в найближчому майбутньому. Астрологічний прогноз, треба визнати, малоприємний.

Надія Кологривова склала гороскоп для Верховної Ради України. За словами астролога, небесні тіла вишикувалися таким чином, що народним депутатам українського парламенту, швидше за все, вдасться допрацювати визначений термін до кінця наданої їм каденції. У той же час, повідомила Кологривова, в суспільстві буде постійно зростати бажання розпустити ВР.

Найближчим часом найближчих соратників президента Володимира Зеленського будуть все частіше дискредитувати, причому, чим далі, тим серйозніше і вагомішим буде спливати компромат. Астролог прогнозує, що дискредитація оточення українського лідера буде виходити не від політичних конкурентів, а від них самих. Тобто, вони самі будуть дозволяти собі такі висловлювання і такі дії, які викличуть неприйняття і розчарування в суспільстві. Свій авторитет «Слуги народу» будуть підривати тим, що стануть фігурантами цілого ланцюга гучних скандалів.

Надія Кологривова також додала, що життя одного з найближчих довірених осіб Володимира Зеленського може опинитися в небезпеці. На думку астролога, це може випадкова смерть в результаті нещасного випадку або ДТП. Що стосується самого президента, то його життя в безпеці, сказала астролог.

Нагадаємо, раніше український астролог Влад Росс прогнозував втечу Олександра Лукашенко з Білорусі та прихід до влади в Республіці нового лідера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ