Today.ua

Погода на вихідні в Україні: синоптики потішили новим прогнозом

Наближаються вихідні. Мільйони українців вже починають планувати, чим займатимуться і куди поїдуть відпочити в найближчий уїк-енд. Без прогнозів синоптиків тут не обійтися. А раптом дощ зіпсує пікнік?

Але, судячи з прогнозом погоди від Укргідрометцентру, опадів чекати не варто. Практично по всій території України встановиться суха, сонячна і по-осінньому тепла погода. Подробиці для регіонів читайте далі ...

Прогноз погоди для України на 12 вересня

У суботу, 12 вересня 2020 р, в Україні буде сухо і сонячно. На Півдні країни можна сміливо купатися в морі і засмагати під променями жаркого вересневого сонця. Температура повітря на південному узбережжі складе від 27 до 29 градусів вище нуля. На решті частини України стовпчики термометрів не перевищать позначку в +25 градусів Цельсія. Вітер північно-східний, 3 - 8 метрів в секунду. Опадів не очікується.

Прогноз погоди для України на 13 вересня

Неділя, 13 вересня 2020 р, порадує українців і гостей країни ще більш теплою погодою, ніж днем раніше. Повітря прогріється до +26 ... +28 градусів. Дощів синоптики не прогнозують. Трохи посилиться вітер: північно-західний 5 - 10 метрів в секунду.

Нагадаємо, раніше синоптики розповіли, коли настане оксамитовий сезон в Україні. За даними метеорологів, осінь 2020 подарує українцям дві хвилі бабиного літа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ