Today.ua

Повний місяць у жовтні 2020 буде дуже небезпечним: астролог розповів про майбутній явище

Жовтневий Повний місяць 2020 року буде посилений в негативному ключі сузір'ям Овна. Стихія Вогню розбушується не на жарт, а це значить, що в цей період слід бути дуже обережним. У небезпеці здоров'я, відносини, професійна кар'єра ...

Відомий український астролог, який впевнено передбачив перемогу Володимира Зеленського на президентських виборах, дав прогноз на період жовтневого Повного місяця. Влад Росс зазначив, що Повня відбудеться з 1 по 3 жовтня 2020 року.

Місяць в цій фазі, причому в сузір'ї Овна, не обіцяє нічого хорошого для мешканців планети Земля. Особливо обережними слід бути людям, що страждають хворобами серцево-судинної системи. Влад Росс вважає, що саме сердечникам доведеться найскладніше на початку жовтня, коли Місяць увійде в повну фазу. Крім того, астролог закликає в перші три дні жовтня уникати невиправданого ризику на дорогах і взагалі в будь-якому місці, оскільки небезпека отримати травму найбільш висока. Поїздки, подорожі, прийняття важливих рішень і експерименти зі здоров'ям краще відкласти на більш сприятливий період.

Також не варто в дні максимально повного Місяця з'ясовувати стосунки, сваритися, сперечатися і доводити свою точку зору. Краще розслабтеся і отримуйте задоволення!

Нагадаємо, раніше астролог попередив Володимира Зеленського, що одному з його соратників загрожує небезпека. Про кого йде мова?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ