Today.ua

Прогноз погоди для України на вихідні: дощі та грози охоплять деякі регіони країни

За даними українського Гідрометцентру, в Україні очікується погіршення погодних умов. Дощі і грози накриють деякі області країни, але істотного похолодання чекати не варто.

Погода в Україні в суботу, 5 вересня 2020 року

Сильні опади, місцями з грозами та шквальним вітром, пройдуть в Донецькій, Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та на території півострова Крим. Похмура погода з короткочасними опадами буде протягом дня в Черкаській, Кіровоградській і Полтавській областях. На решті території України і в столиці дощі малоймовірні, мінлива хмарність. Повітря прогріється до+ 25 градусів в денний час доби. Вночі - до +15 градусів Цельсія.

Погода в Україні на неділю, 6 вересня 2020 року

Дощі з грозами пройдуть днем у Львівській, Рівненській та Волинській областях. Також сильні опади очікуються в Криму. Температура повітря на Заході України буде перебувати в межах +22 ... +25 градусів, в інших регіонах буде ще тепліше. На Півдні до +30 градусів вище нуля. Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі розповіли, яка погода буде в Україні восени 2020 року. В які періоди очікується сильне похолодання з дощами і вітром. Синоптики також позначили дати оксамитового сезону, який дозволить українцям насолодитися м'яким осіннім теплом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ