Today.ua

Прогноз погоди на вихідні в Україні від Наталки Діденко

Народний синоптик прогнозує теплі і приємні вихідні майже по всій Україні. Правда, в неділю частину території країни накриє дощовий фронт. Прогноз погоди від Наталки Діденко на найближчий уїк-енд.

Як повідомляє Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, в суботу, 10 жовтня 2020 р, на Півдні України стовпчики термометрів покажуть близько +23 градусів Цельсія. На решті території країни теж буде досить тепло - від 16 до 20 градусів тепла в денний час доби. Опади можливі в Одеській, Миколаївській областях та в деяких районах півострова Крим. На решті території України буде сухо, сонячно і по-осінньому тепло. У неділю, 11 жовтня, значно похолодає. Температура повітря знизиться в середньому по країні до +13 ... +16 градусів. Також в цей день атмосферний фронт, який принесе з собою дощі різного ступеня інтенсивності, накриє західний, південний, частково центральний і східний регіони. Сонячно і ясно буде тільки в північних областях України.

Пощастить у найближчий уїк-енд жителям і гостям столиці. У Києві в суботу і в неділю буде ясна погода, без опадів.

Нагадаємо, раніше українські синоптики розповіли, яка погода встановиться в Україні в середині жовтня 2020. Обіцяють не просто заморозки, але також і перший сніг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ