Today.ua

Найбільш небезпечні породи собак, яких не можна заводити новачкам

Собаки будь-якої породи, якщо їх правильно дресирувати і виховувати, будуть підкорятися волі господаря і не стануть нападати на людей або інших тварин. Однак, якщо в руки новачка потрапить одна з порід собак, про яких мова піде нижче, то пес може перетворитися на справжнього монстра.

Тоса-іну

Тварина з розвиненим кістяком і потужною мускулатурою. Тоса-іну виводили як бійцівську породу. У багатьох країнах світу заводити таких собак заборонено, оскільки вони можуть нести серйозну небезпеку для людини.

Родезійський риджбек

Порода виводилася для того, щоб відганяти львів від видобутку мисливця. Родезійський риджбек слухається тільки господаря, а незнайомих людей не шанує. Ці собаки потребують в дуже якісного дресирування, інакше буде розвиватися агресивна сторона їх характеру.

Аргентинський дог

Собаки цієї породи великі і м'язисті. Вивели їх в Аргентині для полювання на пуму і дикого кабана. У Великобританії і деяких інших країнах Аргентинських догів заборонено утримувати в домашніх умовах.

Гуль-донг, або пакистанський бульдог

Масивна і сильна собака, дуже погано піддається дресируванню. Тварина даної породи схильні до прояву агресії і не завжди виконує команди, контролювати цих собак досить складно, що робить їх ще більш небезпечними.

Вовкособ, гібрид вовка

Нащадок сірого вовка і собаки. Відрізняється непередбачуваним поведінкою, впертістю, свавіллям і незалежністю. Вовкособ погано піддається дресируванню і схильний до прояву агресії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Луганщині вовки нападають на місцевих жителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ