Today.ua

Тест на уважність: відшукайте всіх зайчиків на картинці за 30 секунд

Пропонуємо вам вирішити не просто головоломку, а завдання зі змістом. Якщо за 30 секунд вам вдасться відшукати всіх зайчиків, що сховалися на зображенні, то можете бути впевнені, ваші зір і мозок в повному порядку.

Тест на уважність пропонують пройти людям, охочим з'ясувати, чи є у них схильність до деменції. Ви теж можете це зробити, до того ж, подібні головоломки дуже захоплюючі і цікаві. Вони подобаються і дітям, і дорослим, оскільки допомагають перевірити себе, відволіктися і розвіятися.

Отже, погляньте на зображення. На перший погляд здається, що на картинці представлений лісовий пейзаж. Але це не зовсім так, серед лісової рослинності причаїлися зайчики. Їх аж п'ять. А відшукати їх треба всього за 30 секунд.

Відпочиньте на час від трудових буднів і побутових турбот, тривожних думок та переживань, розслабтеся і уявіть, що ви у відпустці. На відпочинок ви вирушили на лоно природи в лісову гущавину. Вас оточує шелест зеленого листя, спів птахів, пахощі квітучих трав. А ще ви чуєте шорох дрібних звірків, це зайчики... Їх поруч з вами п'ять. Впевнені, що знайти їх вам буде зовсім не складно. Якщо ж якийсь вухань примудрився вислизнути від допитливого погляду, не варто себе мучити, скористайтеся підказкою. Іноді корисно робити собі маленькі поблажки.

Пройдіть ще один тест на уважність. Відшукайте кошеня серед зеленого листя на картинці рівно за 1 хвилину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ