Today.ua

ТОП-3 найбільш кумедних і веселих порід собак у світі

Експерти-кінологи назвали кілька порід, які традиційно вважаються найбільш веселими і милими. З таким собачкою господар завжди знаходиться в хорошому настрої і радіє кожній дрібниці.

Гладкошерстий фокстер'єр

Цей кумедний малюк не дасть вам нудьгувати ні хвилини. Бігати і грати він може нескінченно, відпочивати фокстер'єр буде тільки в той час, поки відпочиває господар. Гладкошерстий фокстер'єр миттєво розуміє найменші бажання власника у всьому, що стосується рухливих ігор. Оточіть свого вихованця ласкою і любов'ю, не обманюйте його гнівним криком і тим більше, ніколи не застосовуйте фізичну силу в покарання, в іншому випадку, пес може вирости з поганим характером.

Мопс

У минулі часи собак цієї породи могли собі дозволити утримувати лише представники знатних родів, сьогодні мопси зустрічаються повсюдно. Маленькі кругленькі собачки зачаровують з першого погляду своїми кумедними мордочками, які ще й уміють корчити пики. За цим дуже весело спостерігати. Найчастіше грайте з мопсом на свіжому повітрі в рухливі ігри, тоді він буде жити в вашому домі довго і щасливо.

Аффенпінчер

У Німеччині, на батьківщині породи, аффенпінчер називають собаки-мавпочки. Це карликова порода пінчерів, дійсно, зворушливо симпатична. А ще, аффенпінчери дуже розумні і досить незалежні, не дивлячись на свої мініатюрні розміри. До того ж, непогані захисники, оскільки володіють сміливістю і будуть агресивно гавкати в сторону можливого кривдника.

Дізнайтеся також, які породи собак належать до найбільш грайливих. Якщо ви ведете активний спосіб життя, то такий вихованець стане для вас ідеальним другом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ