Today.ua

Українські школи йдуть на онлайн навчання: названа точна дата закриття навчальних закладів

Медики України прогнозують пік захворюваності коронавірусом в країні на листопад. З цього часу всі школи та інші навчальні заклади закриють на карантин, а учнів і студентів переведуть на онлайн навчання.

Епідемія коронавіруса в Україні чи не кожен день демонструє все нові антирекорди. Але, як стверджують експерти, далеко не межа. Ближче до кінця жовтня - на початку листопада 2020 року очікується небувалий сплеск коронавируса, що поставить владу країни перед вибором. Незважаючи на те, що батьки вимагають дозволити школам працювати в звичайному режимі, керівництво держави вже готове оголосити про закриття всіх навчальних закладів.

Джерела з Офісу президента повідомляють, що рішення про переведення на онлайн викладання всіх навчальних закладів в Україні в перших числах листопада вже прийнято. Офіційно цю інформацію не розголошують, щоб дозволити в спокійній обстановці провести місцеві вибори в Україні, які призначені на 25 жовтня.

Влада побоюється, що через закриття шкіл електорат налаштуватися проти чинного керівництва, оскільки це дасть черговий «козир» регіональним політичним конкурентам. Коли ж в країні епідемія коронавируса досягне критичної точки, громадяни самі з радістю вирушать на самоізоляцію. Згідно з деякими прогнозами, в листопаді щодня будуть хворіти на коронавірус до 12 тисяч чоловік.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що шкільні канікули в Україні почнуться набагато раніше, ніж звичайно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ