Today.ua

Українців масово переведуть на віддалену роботу: Кабмін ошелешив новим рішенням

Погіршення ситуації з коронавірусом в Україні загрожує повторенням подій весни 2020 року. Підприємства закриють, а людей відправлять по домівках. Хто зможе, буде працювати віддалено ... Подробиці резонансного рішення Кабінету міністрів України.

Члени українського Кабміну озвучили подальші плани на випадок, якщо епідемія коронавіруса на території нашої країни посилиться. В цьому випадку, держава має всі шанси випробувати труднощі з роботою. Зокрема, Кабінет в разі виникнення коронавірусної загрози буде точно працювати у віддаленому режимі. За словами українського прем'єра Дениса Шмигаля, перехід членів уряду на віддалену роботу в умовах значного погіршення епідемічної ситуації в державі, є єдино правильним рішенням в умовах, що склалися. «На жаль, але небезпека від коронавіруса стабільно залишається на високому рівні. Щоденна статистика по країні це доводить. Заради того, щоб Кабмін працював без зупинок було необхідно заздалегідь прийняти рішення про можливий перехід на роботу в он-лайн режимі», - заявив Денис Шмигаль.

Експерти вважають, що якщо вже уряд вирішив, що піде на «удаленку», то простим громадянам варто теж бути готовими до можливого переходу на віддалену роботу.

Нагадаємо, раніше після трьох тижнів боротьби з коронавірусною інфекцією на зв'язок вийшла Юлія Тимошенко. Політик розповіла про перебіг хвороби і про своє самопочуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ