Today.ua

У листопаді 2020 в Україні будуть гриміти постріли: астролог попередив про страшні часи

Астролог, впевнено передбачив перемогу Володимира Зеленського на президентських виборах в Україні, зробив новий прогноз. Треба визнати, що нічого хорошого осінь поточного року, за даними Влада Росса, не принесе. Ситуація буде загострюватися з кожним днем.

Відомий український астролог, передбачення якого читають у всьому світі, виступив з новим прогнозом для рідної країни. Влад Росс попередив співвітчизників про швидкий прихід важкого і багато в чому непередбачуваному часу. «Найскладніше місяць - це листопад. У річному гороскопі України, який включився 24 серпня, солярна стрілка доходить до Чорного Місяця і Марса якраз в листопаді, потім, в грудні, вона зміститься на Уран», - сказав Влад Росс.

Якщо жителі України думають, що зараз їм живеться складно, то Влад Росс запевняє, що найважчий час ще попереду. Настане цей час в листопаді 2020 року. Цей місяць буде найнебезпечнішим для нашої країни в поточному році. Астролог не виключає можливості, що в останній місяць осені почнеться ескалація конфлікту із застосуванням різних видів зброї. Активізація військових дій з новою силою захопить і першу половину грудня, впевнений астролог.

Нагадаємо, раніше Влад Росс дав прогноз щодо подальших подій в сусідній Білорусі. Скільки часу Олександр Лукашенко зможе чинити опір учасникам мітингу, і чи займе пост президента країни Тихановська?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ