Today.ua

В Офісі президента до Нового року встановлять старі ялинки, але куплять нові прикраси

В Офісі президента планують витратити на закупівлю новорічних прикрас вельми скромну суму грошей. Представництво глави держави раніше закупило штучні ялинки, їх же встановлять і зараз. А ось гірлянди, прикраси та новорічні композиції будуть новими.

У Державному управлінні справами України розповіли, що на оформлення Офісу президента до новорічних свят мають намір витратити близько 40 тисяч гривень. На ці кошти куплять додаткові комплекти ялинкових прикрас та аксесуарів, електричні гірлянди та святкові композиції. У Держуправлінні справами підкреслили, що купувати нові ялинки не збираються, штучні дерева у відмінному стані, хоч їх і використовують вже багато років.

12 ялинок висотою від 1 до 2 метрів будуть встановлені в службових приміщеннях ОП, ще 4 ялинки заввишки від 2 до 5 метрів прикрашатимуть приміщення Офісу президента, державних резиденцій по вулиці Грушевського, 5А (Маріїнський палац) і вулиці Грушевського, 22. У 2019 му році на святкове оформлення ОП було витрачено 122 995 гривень, тоді купили одну штучну ялинку, інше пішло на іграшки, гірлянди і композиції. 25 тисяч гривень витратили на послуги дизайнерів і на роботу фахівців з оформлення.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в бюджеті України не вистачає 3 мільярдів доларів. Якщо транш МВФ не надійде на рахунки держави, то сотні тисяч українців можуть не отримати грошей перед новим роком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ