Today.ua

У вересні 2020 на Землю обрушаться три магнітні бурі: точні дати ударів стихії

Самопочуття навіть цілком здорових людей серйозно постраждає в ті дні, коли на нашу планету обрушаться потужні магнітні бурі. У вересні 2020 таких очікується три. Медики радять бути в зазначені дати максимально обережними, тримати ліки під рукою і не піддаватися стресам.

Перша магнітна буря осені 2020 року наблизиться до Землі вже в цю неділю, 6 вересня. За даними метеорологів, потоки сонячного вітру наблизилися до нашої планети ще 2 вересня, з тих пір обурення магнітного поля тільки наростало.

У неділю прогнозується самий пік цього тривалого явища. Посилення геомагнітного збурення особливо небезпечно для метеозалежних людей і тих, хто страждає серйозними захворюваннями. Може різко погіршиться стан здоров'я, можливі головні болі, запаморочення, загострення алергічних реакцій, скачки артеріального тиску, порушення сну. Середньої сили магнітна буря очікується в суботу, 26 вересня. Щоб захистити своє здоров'я і психічний стан, пийте заспокійливі трав'яні настої, уникайте конфліктів і важкої фізичної праці, рекомендують медики.

Тривала і дуже потужна магнітна буря станеться протягом 29 - 30 вересня. Обурення геомагнітного фону будуть швидко наростати, що стане справжнім випробуванням для людей. Розлад сну, неспокій, ломота в суглобах, головний біль - будуть найслабшими відгомонами в самопочутті навіть здорових людей. Відмовтеся в ці дні від важкої їжі та алкоголю, пийте більше чистої води, гуляйте на свіжому повітрі. Всі необхідні ліки тримайте під рукою.

Нагадаємо, раніше лікарі назвали продукти харчування, які очищають судини від холестеринових відкладень. Правильне харчування допоможе зберегти здоров'я і легше переносити магнітні бурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ