Today.ua

В Україні вдарять морози: прогноз погоди від Наталки Діденко

Після нетривалого потепління на Україну обрушиться справжня зимова холоднеча. Прогноз погоди на найближчий час від народного синоптика Наталки Діденко.

Метеоролог рекомендує автолюбителям міняти літню «гуму» на зимову, а всім українцям діставати теплі кофти, чоботи, пальто і шапки. Найближчим часом територію України накриє різке похолодання з морозами.

За даними Наталки Діденко, до кінця поточного тижня в Україні буде переважно сухо і тепло, однак, в середині наступного тижня значно похолодає. Атмосферний фронт принесе з собою справжню зимову погоду. Про це народний синоптик написала на своїй сторінці в Facebook. «Перші морози, хоча і невеликі, прийдуть до нас з найближчої середи, з 11-го листопада. Так що "перевзуватися" автомобілі, перегляньте свій гардероб, кому треба - купіть обігрівач, посміхніться комунальникам, нагодуйте вдвічі більше кота, словом, зустрічайте "мінуси" позитивними діями», - рекомендує Наталка Діденко українцям.

Що стосується найближчих днів, то поки погода буде радувати осіннім теплом. У п'ятницю, 6 листопада, повітря прогріється до +10 ... +12 градусів. У вихідні дні буде трохи тепліше, і знову ж таки без опадів, близько +13 градусів.

Нагадаємо, раніше синоптики дали прогноз погоди для України на весь листопад 2020 року. Погодні «гойдалки» триватимуть практично весь місяць. Рекордні потепління і «бабине літо» будуть змінюватися морозами і проливними дощами, в ряді регіонів можливі снігопади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ