Today.ua

Валерія знялася в кліпі на нову пісню з молодою версією Йосипа Пригожина

Співачка Валерія представила на суд громадськості нове музичне відео на пісню «П'яна». У кадрі з'являється симпатичний лисий молодий чолов'яга, якого деякі сплутали з чоловіком зірки.

Російська співачка Валерія продовжує творити та радувати фанатів новими композиціями та музичними відео, в чому їй допомагає чоловік, продюсер Йосип Пригожин.

«Ура !!!!!!!!! Дорогі мої, мене буквально розпирає від радості -кліп класний вийшов. Вже зараз можете подивитися його ... Як вам фінал кліпу, до речі?», - зазначила Валерія.

Нова пісня «П'яна» явно присвячена коханому чоловікові Валерії, ось тільки сам 51-річний музикант не з'явився в відео. Його роль зіграв молодий, кароокий, лисий чоловік.

Шанувальники ж повідомили, щоб було б дуже здорово, якби в відео знявся сам Йосип:

«Крута работа !!! Дуже хотіла, щоб партнера в кліпі зіграв Йосип Пригожин», «Валерія. У вас, відмінний чоловік. Ви пара супер», «Я ось подумала, що Йосип в кінці сидить і замість цього хлопця себе вставляє в кадри, ось була б сміхота», «Уявляю як Іося нервував .... ух, подивитися б», - пишуть шанувальники.

У віці 52 років Валерія виглядає дійсно чудово. Естрадній співачці можна дати років 30, що не втомлюються повторювати її вірні фанати.

Нагадаємо, Валерія зважилася розповісти про знущання першого чоловіка, зізнавшись, що їй дивом вдалося від нього вирватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ