Today.ua

Володимир Зеленський привітав українців з католицьким Святвечором

Володимир Зеленський записав зворушливе привітання для українців-католиків у переддень Різдва. Президент України виголосив теплі побажання і висловив надію на прекрасне майбутнє. Подивитися виступ глави держави можна в відео.

Український Президент Зеленський опублікував в офіційному обліковому записі в Інстаграм святкове привітання на честь католицького Святвечора. Лідер країни відправив теплі побажання кожному українцю і всім людям планети, які відзначають 25 грудня Різдво.

«Сердечно вітаю громадян України та мільйони людей в усьому світі, які відзначають у ці дні величне свято Різдва Христового. Бережіть себе і тих, хто поруч з вами!», - свідчить підпис під публікацією.

У своєму відео-привітанні президент зазначив, що народження Сина Божого подарувало людям надію на порятунок і віру в добро і милосердя.

«Нехай вони (надія і віра) наповнять наші серця, а особливо тепер – коли завершується рік, сповнений важких випробувань. Ми тримаємо дистанцію, але не відвертаємось один від одного. Носимо маски, але хочемо бачити усмішки на обличчях наших батьків, наших коханих, наших дітей, нашої України», - говорить Володимир Зеленський.

Також Президент України залишив теплі побажання:

«Нехай з Різдвом в кожну родину прийде злагода, у кожну домівку – достаток, а на українську землю – тисячолітні мир та процвітання»

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Нагадаємо, Олена Зеленська започаткувала новорічний проєкт "Дивовижна листівка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ