Today.ua

Зима буде дуже холодною: прогноз погоди від Леоніда Горбаня до лютого 2021

Українські синоптики оновили свої прогнози погоди на зимові місяці 2020-2021 рр. Якщо раніше припускали теплу і безсніжну зиму, то тепер кажуть, що морози будуть тріщати, потеплішає лише в лютому ...

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в Україні вже з середини листопада 2020 р настає справжня зима. Температура повітря буде поступово знижуватися в листопаді, нічні заморозки прогнозуються по всій території України. У грудні варто чекати першого снігу, правда, місцями він буде з дощем. Проте, Леонід Горбань підкреслив, що кількість опадів все одно буде нижче норми.

Перші відчутні зимові опади метеоролог прогнозує 6 грудня 2020 р Днем температура повітря в середньому по країні складе близько +4 ... +5 градусів. Вночі - 0 градусів. Через кілька днів, 9 - 11 січень 2020 р також очікуються опади у вигляді снігу, стовпчики термометрів опустяться до -11 градусів у нічний час, вдень теж буде «мінусова» температура. Далі Леонід Горбань прогнозує істотне потепління до +6 градусів, при цьому в різних регіонах пройдуть дощі і сніг.

Чергове похолодання в грудні народний синоптик прогнозує з 18 числа. Морози до -13 градусів протримаються до кінця місяця, в цей час теж йтиме сніг.

На Новий рік і в перші дні січня 2021 р Леонід Горбань передбачає невеликий сніг, а також приємну зимову температуру повітря: -2 ...- 3 градуси. Далі, до середини місяця трохи потеплішає в середньому до 0 градусів, а з 15 січня вдарять морози до -16 градусів, пройдуть опади у вигляді снігу. Така погода протримається до перших чисел лютого. Потім поступово стовпчики термометрів поповзуть вгору, йтимуть сніг і дощі.

Нагадаємо, що в суботу і неділю, 14 - 15 листопада 2020 року прогнозується різке похолодання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ