Today.ua

Олександр Усик розповів, що хотів би бути священиком і не проти стати мером

Якби Олександр Усик не став боксером, то цілком можливо, міг би стати священиком або мером. Такі плани йому не раз спадали на думку.

"Якби у мене було ще одне життя, став би священиком. Думки про це є. Служити Богу", - заявив боксер в інтерв'ю для YouTube-каналу "Без Грима з Ганною Буткевич".

Можливо, тому серед трьох речей, які він прихопив би з собою на безлюдний острів, була би Біблія. Правда, при цьому він взяв би з собою ще мачете і ром. Такі різнобічні інтереси в екс-чемпіона світу у першій важкій вазі, який недавно перейшов в супертяжі і через тиждень має провести свій другий бій у цій категорії з Дереком Чісорою з Британії. До речі, ведуча запитала, кого з братів Кличків він міг би завалити?

"Обох", - не змигнувши оком, відповів Усик. - Причому взяв би їх на ринг одночасно, щоб вони заважали один одному ".

Правда при цьому Олександр, звернувшись у камеру, відразу вибачився перед Кличками, зауваживши, що це жарт. Крім того, що Усик подумки приміряє на себе рясу священика, він не вважає своє тіло стороннім і в мерському кріслі. Боксер вважає, що цілком міг би зайняти крісло мера. Однак для цього йому потрібна велика і потужна своя команда, на яку він міг би спертися.

"Все можливо. Тільки потрібно велику команду, щоб стати не частиною системи, а тією системою, яка може щось змінити", - говорить Олександр.

Боксер також розповів про відносини з дружиною, з який вони живуть разом вже понад десять років, і зі своїми трьома дітьми. Усик каже, що не втратив здатності і бажання говорити "люблю" близьким людям. При цьому він не є прихильником вседозволеності у вихованні дітей. Іноді йому доводиться ставити хлопчаків по кутках, щоби провести з ними виховні бесіди.

Нагадаємо, Олександр Усик назвав усіх, хто нецензурно про нього відгукується в Мережі, хворими людьми. Український чемпіон каже, що в нього завжди викликали сміх і подив нападки недоброзичливців через те, що він має свій погляд на багато політичних процесів, які відбуваються в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ