Today.ua

Алла Пугачова, після тривалої розлуки, зустрілася з дочкою: мама вже виглядає молодше Христини

Алла Пугачова, яка цього року відзначила свій 71-й день народження, неухильно дотримувалася умов карантину. Якщо її чоловік Максим Галкін ще іноді, хоч і рідко, вибирався "на велику землю", то Алла Борисівна весь цей час залишалася в самоізоляції з дітьми в їхньому замку в селищі Грязь.

Благо, місця там вистачає. Поруч із будинком розкинувся величезний і сад, і у дітей є місце для ігор та прогулянок. Ось там Примадонна і проводила довгі місяці самоізоляції. А зі старшою дочкою Христиною іменита мама спілкувалася лише в Мережі і по телефону.

Обидві зірки в Мережі привітали одна одну з днями народження, проте зустрітися на власні очі їм довелося лише днями, коли Пугачова, нарешті, зважилася вийти в люди.

Кількома днями раніше Примадонна в молодіжному вбранні була помічена на зірковій тусовці, влаштованій з нагоди дня народження когось із зірок. Там-то і зняли худеньку і струнку Пугачову, яка із задоволенням танцювала  під пісню у виконанні Поліни Гагаріної.

Ще тоді підписники її Instagram відзначили, що самоізоляція пішла Примадонні на користь: вона пострункішала, помолодшала, стала схожа на юну дівчину.

А тепер і Крістіна Орбакайте опублікувала у своєму акаунті фото, зроблене, очевидно, після довгоочікуваної зустрічі з мамою. Пугачова з дочкою сидять на задньому сидінні автомобіля, і дивляться в камеру, підперши голову руками. Обидві жінки виглядають чудово. Христині ні за що не дати її 49 років. А про мамин вік, то й поготів говорити не доводиться: 71 рік і Пугачова не мають нічого спільного.

Мама виглядає так чудово, що якби не знати, хто з них мати, а хто дочка, то можна прийняти їх за сестер. Причому Алла зійшла би за молодшу.

"Бажаємо вам теплої і сімейної неділі! Будьте здорові і щасливі", підписала знімок Крістіна Орбакайте.

Шанувальники обох зірок розсипалися в компліментах матері і дочці. Вони відзначили, що обидві співачки відмінно виглядають, і обидві виглядають надзвичайно молодо.

"Дами без віку — обидві", "Красуні наші улюблені", "Як вам пощастило з мамою, як ви схожі в усьому, чудові", - пишуть у коментарях підписники.

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова відповіла Філіпу Кіркорову на його одкровення про їхні стосунки. Вона видала свій рецепт сімейного щастя: не дивитися наліво, а дивитися направо і вперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ