Today.ua

Гороскоп на 18 грудня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба обіцяє Тельцям спокійний день, а Терезам - кар'єрне просування

Гороскоп на п'ятницю, 18 грудня 2020 року, обіцяє день, який буде сприяти рішучим людям, більш схильним діяти, а не говорити, досягати, а не мріяти, боротися, а не скаржитися на життя.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овнам сьогодні вдасться вирішити давню проблему, яка не давала їм спокою вже багато днів. Ви відчуєте величезне полегшення і задоволення зробленої роботою.

Телець

Тельці сьогодні не здійснюватимуть трудових подвигів. Ви просто насолоджуватиметься тихим плином життя поруч із близькими людьми.

Близнюки

Всі думки і почуття Близнюків будуть зайняті нової закоханістю, яка забарвить для вас сірий грудневий день у найтепліші та яскраві фарби. Постарайтеся якнайдовше не розплескати це почуття.

Рак

Раки буде налаштовані дуже агресивно. Втім, у вас для цього є підстави. Ви можете відчути неприязнь до людини, яка вас образила. Не варто таїти в собі злість довго. Можливо, ця людина не заслуговує таких сильних почуттів.

Лев

Левам захочеться сьогодні хоч на пару годин зануритися в золоту пору дитинства, коли чудеса були можливі, і коли хотілося обійняти весь величезний світ. Не відмовляйте собі в такому невинному бажанні. Доросле життя від вас нікуди не втече.

Діва

Діви отримають потужну підтримку від близької людини в якійсь дуже важливій для вас справі. Не відмовляйтеся від цієї підтримки і пам'ятайте: близькі люди на те і є, щоби підтримати, коли вам непросто.

Терези

У Терезів сьогодні може трапитися дуже важлива розмова з керівником. Можливо, від цього залежить ваше майбутнє і ваша кар'єра.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні можуть бути трохи засмучені невеликий поломкою якоїсь важливої побутової техніки. Таке трапляється з кожним, і дай Бог, щоб усі ваші невдачі були такими.

Стрілець

У Стрільців можуть сьогодні різко змінитися плани на день. Увечері ви можете виявитися зовсім не там, де планували вранці. Не потрібно себе картати за спонтанність і відчайдушність. Іноді слід здійснювати непередбачувані вчинки.

Козеріг

Козероги сьогодні потраплять у зону підвищеної небезпеки. Не варто забувати про обережність. Постарайтеся поменше пересуватися по вулиці, особливо в темну пору доби.

Водолій

Водоліїв сьогодні очікує не найкращий день. Особливо його перша половина. До вас може прискіпатися керівник. Ви можете забути щось зробити, або неправильно зрозуміти розпорядження. Не варто робити з цього трагедію, все налагодиться.

Риби

Для Риб цей день буде пов'язаний з освоєнням нової справи. Можливо, ви візьметеся за вивчення чогось нового. Можливо, тільки дозрієте для цього. Однак вчитися все одно треба, інакше ризикуєте застоятися на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ