Today.ua

Гороскоп на 18 вересня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба обіцяє Близнюкам вдалий день, а Водоліям радить покластися на інтуїцію

Гороскоп на п'ятницю, 18 вересня 2020 року, обіцяє хороші результати для людей, які займаються працею, що вимагає інтелектуальних затрат. Втім, будь-яка справа складеться вдало, якщо ви проявите творчий підхід.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

У Овнів сьогодні спостерігатимуться перепади настрою. Справа тут не в тому, наскільки вдало складеться ваш день, просто сьогодні доля трохи грається з вашим настроєм. Однак усі ваші сьогоднішні справи завершаться успішно.

Телець

Тельці сьогодні будуть зіткані з гарного настрою. Радісне сприйняття світу дозволить вам весь день почуватися на висоті.

Близнюки

У Близнюків сьогодні вдалий день. Особливо вдалий він буде на роботі. У вас усе буде виходити на вищому рівні, і для керівництва це не пройде непоміченим.

Рак
Ракам сьогодні може трохи нашкодити зайва мрійливість. Уміння мріяти, звичайно, завидна якість, проте у справах іноді потрібен прагматичний підхід.

Лев

Леви сьогодні заточені під творчість. У будь-якій, навіть дуже рутинній роботі, ви зможете розгледіти творче начало, і все вам вдаватиметься майже ідеально.

Діва

Діви сьогодні не страждатимуть надмірною скромністю. Можливо, навіть ваша самооцінка часом буде завищена. Але іноді потрібно вдаватися і до такого прийому, щоби змусити оточення захоплюватися вами.

Терези

У Терезів сьогоднішній день обіцяє бути надзвичайно вдалим. Причому, як у роботі, так і в коханні. І те, і інше буде на підйомі, лише встигайте дякувати життю за його прихильність.

Скорпіон

Скорпіони мобілізують усю свою інтуїцію, щоб не потрапити в халепу у деяких речах. Вам це вдасться. Але можливі випадки, коли ви пошкодуєте про свою прозорливості. Іноді незнання - також благо.

Стрілець

У Стрільців вдалий день для активних трудових звершень. Можливо, на роботі все буде, як завжди, але от вдома після роботи у вас можуть дійти руки навіть до того, до чого не доходили вже давно.

Козеріг

Козерогам астролог рекомендує саме сьогодні почати заняття спортом. Ця п'ятниця може у вас виявитися вельми вдалою для нових починань.

Водолій

Водоліям астролог рекомендує сьогодні не слухати порад інших людей, а покластися на свою інтуїцію. Ваш внутрішній голос вам підкаже, як краще вчинити.

Риби
У Риб ця п'ятниця буде надзвичайно вдалою для працевлаштування. Якщо ви вирішили змінити роботу або просто її шукаєте, можете сміливо розсилати резюме. Воно не залишиться непоміченим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ