Today.ua

Гороскоп на 20 вересня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Тельцям сьогодні нічого не змінювати, а Ракам знайти веселу компанію

Гороскоп на неділю, 20 вересня 2020 року, обіцяє для всіх доволі легковажний день. Сьогодні краще не братися за відповідальну роботу і не робити великих фінансових вкладень. Та й в особистих відносинах не варто надавати великого значення чиїмось словам і плекати марні надії.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни сьогодні можуть бути втягнуті в чиюсь інтригу і потім страждати від її наслідків. Не дайте себе втягнути в сумнівну історію. Тримайтеся від настирливих людей подалі.

Телець

У Тельців останнім часом дедалі сильніше відчувається спрага змін. Однак із сьогоднішнього дня починати не варто. Краще почекайте, поки зірки розташуються на вашу користь.

Близнюки

Близнюкам сьогодні може зрадити упевненість в собі. Вам здасться, що все йде не так, як ви хотіли, ви можете запанікувати і опустити руки. Ні в якому разі цього не робіть, це всього лише ваші сумніви.

Рак

Ракам сьогодні життєво необхідно провести вечір в компанії, бажано - галасливій та веселій. Інакше вечірня хандра вас здолає настільки, що може зіпсувати смак життя на кілька днів.

Лев

Левам, незважаючи на вихідний, краще взятися за плани на майбутній тиждень. Інакше вам ніяк не встигнути втілити все задумане і спробувати нове, як ви собі намічали. А тому женіть геть недільну лінь і беріться за справу.

Діва

Дівам давно пора викроїти хоч один день для своїх рідних. Ніщо так не зміцнює сім'ю, як спільно проведений вихідний. Поки погода ще дозволяє, виберіться на природу і проведіть цей день із найближчими людьми.

Терези

Терези трохи втомилися від повсякденної суєти і дрібних стресів. Тому сьогодні будь-яка дрібниця може у вас здетонувати і викликати вибух емоцій. Тримайтеся подалі від людей, які можуть зіпсувати вам настрій.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні краще залишитися вдома. Підберіть собі пару класних фільмів, які ви давно хотіли подивитися і насолодіться заслуженим неробством у чистому вигляді.

Стрілець

Стрільці сьогодні можуть зіткнутися зі старою проблемою, яка, здавалося б, давно вже була вирішена. Не намагайтеся робити вигляд, що її немає. Краще зараз покінчити з нею раз і назавжди.

Козеріг

Козерогам варто зайнятися своїм здоров'ям. Вам потрібно збільшити фізичні навантаження. Це по-перше, дозволить вам забути про виснажливі дієти, а по-друге, підніме вашу самооцінку.

Водолій

Водоліям сьогодні протипоказані галасливі компанії. Є дуже велика ймовірністю натрапити на хамство і зіпсувати собі вихідний день. Краще провести його з коханою людиною або на самоті.

Риби

У Риб сьогодні намічається зустріч із приємною людиною. Це не обов'язково має бути романтичне побачення, хоча і таке теж не виключене. У будь-якому випадку ви приємно проведете час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ