Today.ua

Гороскоп на 24 листопада для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Ракам не братися за чужі проблеми, а Скорпіонам - бути обачнішими

Гороскоп на вівторок, 24 листопада 2020 року, передбачає день, несприятливий для будь-яких комерційних угод. Він також не підходить для укладання ділових угод і початку справ, що вимагають зосередженості та уважності.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

У Овнів цей день створений для відпочинку. Сьогодні вам не варто братися ні за важку фізичну роботу, ні за будь-яку взагалі трудомістку справу. Ви заслужили на відпочинок, і ви можете на нього розраховувати.

Телець

Тельцям може наснитися під кінець цього дня віщий сон. Якщо вам вдасться розгадати зашифрований у ньому сенс, то ви зможете дізнатися багато чого про те, що на вас чекає найближчим часом.

Близнюки

Близнюків очікує приємна звістка, яка може підняти вам настрій. З таким настроєм можна буде гори звертати. Постарайтеся запам'ятати цей стан душі.

Рак

Ракам не варто братися сьогодні за рішення чужих питань і проблем. Незважаючи на ваше щире бажання допомогти, ви можете тільки нашкодити. Займіться краще своїми справами.

Лев

Леви сьогодні можуть зробити непоганий ривок у своїй кар'єрі. Для цього будуть передумови. Можливо, начальство, нарешті, оцінить ваше завзяття в роботі і додасть вам зарплату.

Діва

У Дів сьогодні може видатися не найкращий день. В особистому житті все буде спокійно, а ось що стосується роботи, то найближчим часом вас можуть чекати неприємні сюрпризи.

Терези

Терези сьогодні можуть потрапити в незручне становище через своє бажання все встигнути і всім стати в нагоді. Можливо, когось це давно дратує. Пригальмуйте, і згадайте, куди благими намірами буває вимощена дорога.

Скорпіон

Скорпіони, вам слід бути більш обачними. Своїми необачними рішеннями ви відлякує від себе не тільки чужих, але й близьких людей. Пора більш виважено підходити до своїх слів і вчинків.

Стрілець

Стрільців чекає доволі неспокійний день, в якому може бути багато суєти, багато нових вражень і незвичних моментів. Зрештою виявиться, що все, що ви проживете в цей день, піде вам на користь.

Козеріг

Козерогам варто стати хоч трохи більш упевненим і побороти свої внутрішні страхи. В іншому випадку, ваша розгубленість може привести до ряду невдач, які ще доволі довго будуть вас переслідувати.

Водолій

Водоліям астролог радить зайнятися плануванням свого найближчого майбутнього. Однак вам слід ретельно все обдумати і грамотно розставити пріоритети. Не переоцінюйте свої можливості.

Риби

З сьогоднішнього дня у Риб може початися якась переоцінка цінностей, яка зможе перевернути з ніг на голову ваші думки. Це може викликати найрізноманітніші наслідки: від зміни роду діяльності до переїзду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ