Today.ua

Гороскоп на 25 листопада для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Тельцям якісно відпочити, а Водоліям - поглянути в очі своїм проблемам

Гороскоп на середу, 25 листопада 2020 року, обіцяє день, що налаштовує до неспішного спілкування і глибокої чуттєвості. Час ніби зупиниться у цей день або навіть повернеться на пару століть назад, коли життя не було таким стрімким, а зустрічі налаштовували на неквапні бесіди.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни сьогодні чи не вперше спробують настояти на своєму. Це вміння стане вам у пригоді. Не відступайте ні на крок, якщо ви впевнені у тому, що праві.

Телець

Тельці будуть не в кращій своїй формі. Тому краще вам не братися за відповідальну роботу, а просто спустити цей день на гальмах і відпочити від справ.

Близнюки

Близнюки добре попрацювали минулого тижня, та й у вихідні не відпочивали. Ви заслужили відпочинок. Постарайтеся розслабитися і думати лише про приємне.

Рак

Ракам слід приступати до серйозної роботи. Сьогоднішній день може виявитися доволі благодатним для побудови вашої подальшої кар'єри.

Лев

Леви, вас занадто вимотали дрібні негаразди, і ваш організм просто кричить про відпочинок. Візьміть короткострокову відпустку і змініть місце перебування хоч на пару днів.

Діва

Діви можуть відчувати у цей день сильну тривогу і стурбованість. Явної причини для цього немає. Тому не варто надавати великого значення своїм фобіям. Просто перечекайте цей день.

Терези

Терезам потрібно бути сьогодні особливо розсудливими і не допускати необдуманих висловлювань. Є ймовірність нажити собі ворога.

Скорпіон

Скорпіони можуть постати сьогодні перед вибором. Вам доведеться вирішити, куди ви йдете, і з ким вам буде по дорозі. Не помиліться - іншого разу може не бути.

Стрілець

У Стрільців сьогоднішній день буде складатися вдало на особистому фронті. Увечері можливе романтичне побачення або просто приємне спілкування у Мережі, в якого є шанси перейти у реальні відносини.

Козеріг

Козерогам не варто відкладати на завтра те, що ви задумували зробити сьогодні. Навіть якщо вас здолає лінь, зробіть над собою зусилля і доведіть до кінця задумане.

Водолій

Водоліям потрібно сьогодні набратися сміливості і поглянути в очі своїм проблемам та невдачам. У вас обов'язково все складеться так, як ви хочете, потрібно тільки не заплющувати очі на негаразди.

Риби

Рибам не слід давати собою маніпулювати. Сьогодні ви можете стати інструментом зла в руках вправного руйнівника. Не дайте нікому підпорядкувати вас своїй недобрій волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ