Today.ua

Гороскоп на 28 жовтня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Скорпіонам бути активнішими, а Овнам налаштуватися на роботу

Гороскоп на середу, 28 жовтня 2020 року, обіцяє сприятливий день для задушевних розмов, активного спілкування з друзями і теплих домашніх посиденьок. Не плануйте на сьогодні ніяких серйозних починань. Все одно з цього нічого не вийде.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овнам сьогодні з самого ранку захочеться побайдикувати. І налаштуватися на роботу вам, звичайно ж, буде дуже важко. Та все ж спробуйте себе змусити, адже робочий день ніхто не скасовував.

Телець

Тельці ризикують сьогодні марно витратити гроші. Можливо, ви купите якусь зовсім непотрібну річ, і вона не принесе вам ніякого задоволення.

Близнюки

Близнюкам не варто на сьогодні планувати ніяких серйозних справ. Але якщо вже так вийшло заздалегідь, то діватися нікуди. Покладіться на природний хід речей і на вашу долю.

Рак

Ракам непогано б сьогодні зайнятися собою: запишіться в спортзал, на курси іноземної мови, в гурток любителів вишивки, нарешті. Знайдіть собі віддушину, де б ви могли відключитися від роботи.

Лев

Левам сьогодні випадає душевна розмова з кимось із друзів. Візьміть собі в співрозмовники "третього" - пляшку вина і проведіть час в неквапливій бесіді. Ви давно потребували такої розмови.

Діва

Дівам можна сьогодні сміливо відправитися в невелику поїздку, яку ви давно собі планували. Ніщо не повинно вам перешкодити насолодитися недовгою, але приємною подорожжю.

Терези

Терези сьогодні зрозуміють, що таке справжня сім'я, і як багато вона важить у житті людини. Після метушливого і сумбурного дня вам захочеться зануритися в атмосферу спокою, де всі люблять одне одного такими, якими вони є.

Скорпіон

Скорпіони - один із тих небагатьох знаків Зодіаку, яким астролог радить сьогодні активно діяти. Можете зайнятися самоосвітою, вивченням нової галузі знань, освоєнням азів нової професії.

Стрілець

Стрільці сьогодні перебуватимуть у трохи сумному настрої. Причину смутку ви й самі не можете назвати, просто звідкілясь прийшло. Цей день вам просто потрібно пережити, а завтра все буде інакше.

Козеріг

Козероги сьогодні можуть отримати несподівану приємну звістка по роботі. Можливо, вас підвищать на посаді, або просто запропонують вам привабливу вакансію на іншій фірмі.

Водолій

У Водоліїв сприятливий день для початку активних занять спортом. Не варто далі відкладати на понеділок або початок наступного місяця. Почніть вже сьогодні, і ваш організм буде вдячний вам.

Риби

Рибам сьогодні варто уникати гучних компаній, хоча вас можуть дуже наполегливо запрошувати провести час у такій компанії. Не погоджуйтеся. Не виключено, що хтось із цих людей замишляє щось проти вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ