Today.ua

Гороскоп на 3 жовтня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Тельцям зайнятися собою, а Стрільцям уникати суперечок

Гороскоп на суботу, 3 жовтня 2020 року, обіцяє чудовий день, в якому буде місце  мріям, що збулися, досягнутим цілям і новим зухвалим задумам. Зірки будуть прихильні до тих, хто завжди готовий на експеримент і не боїться ступати на незвіданий шлях.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

У Овнів сьогодні відмінний день для початку нових справ. Нічого, що на календарі вихідний. Саме те, що розпочато сьогодні, даватиметься вам легко і принесе довгоочікуваний результат.

Телець

У Тельців сьогодні сприятливий день для занять собою. Все одно, що це буде - напружене тренування в залі або гарна зачіска з салону - гарний настрій на цілий день вам гарантовано.

Близнюки

Близнюкам сьогоднішній день посланий для творчості, яскравих вражень, романтичного настрою і захоплення. Проживіть його насичено, спогади про цей день ще довго вас зігріватимуть.

Рак

У Раків сьогоднішній день створено для того, щоб вирішити свої домашні справи. Почніть з грунтовного прибирання. А закінчити його краще теплим спілкуванням із близькими людьми.

Лев

Левам обов'язково сьогодні потрібно вибратися з дому. Навіть не думайте провести цей день лежачи на дивані. Ловіть тепло, що вислизає, вбирає всією шкірою осіннє сонце і наповнюйтесь любов'ю до всього, що вас оточує.

Діва

Дівам, незважаючи на вихідний і рішуче небажання працювати, потрібно сьогодні зайнятися плануванням своїх витрат. Щось ви останнім часом стали надто багато тринькати грошей.

Терези

У Терезів сьогодні можуть випасти незаплановані витрати грошей. Чи то праска накаже довго жити, то чи попроситься на пенсію електрочайник. Перетворіть похід за новим приладом в задоволення, і купуйте все з любов'ю.

Скорпіон

Скорпіонам обов'язково потрібно сьогодні постаратися завершити хоча би пару розпочатих справ. Цей процес принесе вам радість і задоволення собою.

Стрілець

У Стрільців сьогодні може виникнути спокуса з кимось посперечатися. Краще їй не піддавайтеся - зіпсуєте на цілий день собі настрій. Постарайтеся зайнятися чимось цікавим, що відверне вас від сварок.

Козеріг

У Козерогів сьогодні випадає прекрасний день, щоб примножити свої фінанси. Зірки підкажуть вам варіант. Можливо, це буде запропонована вам вигідна робота.

Водолій

Водолії будуть центром уваги оточення. Причому ви настільки можете зацікавити інших людей, що вони захочуть неодмінно з вами подружитися. Не відмовляйтеся від такої можливості.

Риби

У Риб випадає трішки некомфортний день. Вам важко буде зібратися з силами для роботи і думками для розробки планів. До того ж, ви будете надто емоційні. Однак дуже стримувати себе не варто, можна вигоріти зсередини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ