Today.ua

Гороскоп на 5 вересня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Близнюкам відпочити, а Дівам уникати конфліктів

Гороскоп на суботу, 5 вересня 2020 року, обіцяє розкішний день, в який можна буде вирішити багато питань і завершити важливі справи. Однак вечірній час все ж краще приділити родині, яка допоможе вам здолати наступаючу осінню депресію.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни сьогодні будуть доволі енергійні і продуктивні, за рахунок чого ви зможете досягти великого успіху на роботі, в навчанні або в будь-якій іншій важливій  сфері діяльності.

Телець

Тельцям варто приділити цей день своєму здоров'ю. Якщо вийде - можете навіть сходити в поліклініку і пройти всілякі профілактичні огляди. Не чекайте, коли "почне боліти", краще переконайтеся, що у вас все гаразд.

Близнюки

Близнюки, ви вже тривалий час відчуваєте втому через постійну роботу й рутину. Сьогодні саме час, щоб як слід відпочити. Приділіть особливу увагу розвагам, які ви довго відкладали.

Рак

Раки, в цей день зірки спонукають вас до роботи. Постарайтеся вирішити якомога більше питань у вашій основній діяльності. Це допоможе уникнути можливих неприємностей у найближчому майбутньому.

Лев

Леви, не чекайте завтрашнього дня і почніть контролювати свої витрати вже сьогодні. Ретельно все спрогнозуйте і постарайтеся забезпечити собі фінансову "подушку безпеки".

Діва

Дівам цей день варто провести з вашим найближчим оточенням, з яким ви почуваєтесь найбільш комфортно. Уникайте конфліктів і неприємних вам особистостей.

Терези

Терезам сьогоднішній день принесе найбільшу користь, якщо ви проведете його активно: займатиметесь спортом, виберетесь на природу, навіть хоч на танці в клуб - все краще, ніж сидіти вдома на дивані.

Скорпіон

Небесні велетні обіцяють Скорпіонам плутанину у власних почуттях, з якої вам потрібно якомога швидше розібратися. Дуже добре подумайте - чого ви хочете найбільше, а від чого можна було б і відмовитися.

Стрілець

Якщо декому буде краще провести день активно, то про Стрільців цього не скажеш. Краще просто проведіть свій вільний час вдома, за читанням книги або переглядом фільмів.

Козеріг

Козероги, ви чимало часу приділили своїй кар'єрі і досягненню всіляких гараздів. Сьогодні можете сміливо відволіктися. Наприклад - присвятити час своєму старому доброму хобі.

Водолій

Водолії, постарайтеся контролювати свої почуття і ні з ким не конфліктувати. Сьогодні ви можете необгрунтовано наговорити зайвого і посваритися з дорогою для вас людиною.

Риби

На Риб у першій половині дня можуть обрушитися всілякі неприємності. Та все ж засмучуватися не варто. До кінця дня всі вони розтануть, як ранковий туман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ