Today.ua

Гороскоп на 6 жовтня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Рибам експериментувати, а Левам скористатися інтуїцією

Гороскоп на вівторок, 6 жовтня 2020 року, обіцяє вдалий день для нових знайомств. Він також може вийти непоганим для фінансових угод. А найголовніше, цей день буде хороший для початку нових справ. Старт може виявитися дуже успішним.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни зможуть довести свою любов до ближнього не на словах, а на ділі. Сьогодні вам представиться можливість зробити велику послугу близькій людині.

Телець

Самотнім Тельцям сьогодні має пощастити. Є велика ймовірність, що саме сьогодні ви зустрінете ту людину, яка буде поруч із вами довгі роки.

Близнюки

Близнюкам астролог радить сьогодні не приймати поспішних і необдуманих рішень у сфері особистих відносин. Від вашої розсудливості буде залежати дуже багато.

Рак

У Раків перша половина дня пройде буденно. А ось у другій вас чекає приємний сюрприз, на який ви вже й не сподівалися.

Лев

У Левів сьогодні буде надзвичайно загострена інтуїція. І це не випадково. Прислухайтеся до неї, і ви зумієте обрати єдино вірне рішення.

Діва

Дів чекає дуже насичений день, в якому буде приємне спілкування, посиденьки з друзями, ділові знайомства, які обіцяють вам хороші перспективи.

Терези

У Терезів сьогодні не передбачається видатних звершень, однак і навантажувати себе рутиною також не варто. Використайте цей день для активного відпочинку і задоволень.

Скорпіон

Скорпіонів сьогодні можуть вивести в розмові на тему, яка їх дратує. Щоб не зіпсувати собі день, уникайте таких тем і токсичних людей.

Стрілець

Стрільці сьогодні будуть центром світобудови, навколо якого будуть крутитися усі решта. Це приємно, але зловживати цим не варто, адже за все потрібно платити взаємністю.

Козеріг

Козероги можуть сьогодні відчути, як повсякденна рутина захльостує їх із головою. Потрібно терміново щось робити. Для початку знайдіть собі хобі.

Водолій

Водоліїв цей день налаштовуватиме до спілкування. Якщо у вас вдома немає такої людини, з якою можна відвести душу, знайдіть співрозмовника в Мережі. До речі, це непоганий варіант.

Риби

Рибам сьогодні саме час експериментувати в усьому, починаючи від зовнішності і закінчуючи новими захопленнями, зміною роду занять і новою компанією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ