Today.ua

Гороскоп на 8 листопада для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Близнюкам відпочити, а Стрільцям - не опускати рук

Гороскоп на неділю, 8 листопада 2020 року, обіцяє чудовий день для тих, хто націлений на виконання складних справ. Сьогодні зірки будуть на боці тих, хто не пасує перед труднощами, не опускає рук і завжди йде до кінця.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овнам астролог радить почати сьогоднішній день з нових справ і нових думок. Тягар минулого не дає вам рухатися вперед. Спробуйте хоча б відкласти його вбік і зробити пару кроків.

Телець

Тельці сьогодні фонтануватимуть активністю. Ви встигнете переробити купу справ, провести кілька зустрічей, прикинути плани на наступний тиждень і навіть відпочити.

Близнюки

Близнюкам не варто братися за роботу, тим більше, за складну. Ваш мозок сьогодні не заточений під активну діяльність, дайте йому відпочити.

Рак

Ракам потрібно вчитися бути стриманішими. Сьогодні своїми бурхливими емоціями ви можете сполохати людину, якого ви довго і послідовно "приручали".

Лев

Леви за своєю природою не перфекціоністи. Але якщо вже вони починають прагнути досконалості, тоді важко і їм самим, і тим, хто поруч із ними. Дайте собі трішки розслабитись і не вимагайте від себе зайвого.

Діва

Діви сьогодні із задоволенням можуть вдатися до неробства. По-перше, вам така можливість випадає нечасто. По-друге, ні на що інше сьогодні ваш організм не буде налаштований.

Терези

Астролог радить Терезам сміливіше виходити із зони комфорту. Якщо ви, звичайно, налаштовані на досягнення цілей і підкорення вершин.

Скорпіон

Скорпіонам є сенс сьогоднішній день провести в колі сім'ї. У всіх вас накопичилася потреба в спілкуванні. До того ж, один такий день здатний зміцнити ваші відносини з найближчими людьми і зробити їх теплішими.

Стрілець

Стрільці останнім часом відчувають легке розчарування через те, що їхні зусилля не винагороджуються належним чином. Не поспішайте опускати руки: буде вам і вдячність, і визнання.

Козеріг

Козерогам сьогодні випадає робота по дому. Причому доволі непроста. Не соромтеся попросити про допомогу. Можливо, це не викличе у відповідь ентузіазму, та все одно вам допоможуть.

Водолій

У Водоліїв - сприятливий день для початку нових справ і нових вдалих знайомств. Однак не забувайте і старих знайомих. Можливо, комусь із них дуже потрібна ваша підтримка.

Риби

У Риб цей вихідний  не можна назвати дуже вдалим. Сьогодні вас може спіткати відчутна фінансова втрата. Або ви зробите марну покупку, або взагалі можете стати жертвою шахрая.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ