Today.ua

Мерський вірус: у київського градоначальника Віталія Кличка виявили COVID-19

Коронавірус укладає на лікарняне ліжко і відправляє в самоізоляцію дедалі більше як пересічних українців, так і відомих політиків, артистів і навіть спортсменів. Так, на підступний китайський вірус  уже перехворіли Юлія Тимошенко, Петро Порошенко, Олена Зеленська, Олег Винник, Ольга Фреймут та багато інших.

Тепер ось стало відомо про те, що інфекцію виявили у київського мера Віталія Кличка. Київський градоначальник повідомив про це в своєму Telegram-каналі. При цьому він розповів, що регулярно здавав тести на коронавірус. Адже його робота пов'язана з постійними контактами із людьми. Йому навіть доводилося відвідувати лікарні, в яких виходжують хворих із коронавірусом.

"Коронавірус підкрався в найбільш невідповідний момент", - говорить Кличко.

При цьому мер зазначає, що почувається він нормально, і тому не має наміру припиняти роботу. Просто буде працювати з дому. Однак зустрічі з людьми поки доведеться поставити на паузу.

"Друзі, намагався берегтися. З огляду на специфіку роботи, регулярно робив тести. Сьогоднішній, на жаль, - невтішний", - пише мер.

Він також закликав громадян не ігнорувати запобіжні заходи і не ставитися до цього грізного захворювання легковажно.

Нагадаємо, сьогодні також стало відомо про коронавірус у польського президента Анджея Дуди . До речі, зовсім недавно Дуда побував з візитом в Україні і спілкувався з багатьма політиками. Тому він цілком міг "привезти" ковід комусь із нашої влади. Втім, і хтось наших також міг заразити його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ