Today.ua

Сестра Єфремова висловилася про вирок акторові: “Покараний не Мишко ... Країна покарана“

Сестра Михайла Єфремова, якого суд першої інстанції засудив до восьми років позбавлення волі в колонії загального режиму, розповіла, що актор нормально переносить тяготи тюремного перебування. У СІЗО він зумів порозумітися зі своїми сусідами по камері і навіть розважає їх читанням п'єси, яку прихопив із собою в ув'язнення, повідала вона в інтерв'ю kp.ru.

До того ж, він завжди був невибагливий і до їжі, і до побутових умов, каже родичка. Тому і там, в СІЗО, актор не корчить із себе зірку і не вередує, вимагаючи до себе виняткового ставлення.

"Може і їсти що завгодно, і спати як завгодно. І в робі ходити, якщо треба. Його це не зламає. За нього вже всі зони б'ються: пришліть до нас Єфремова!", - поділилася родичка.

Однак, незважаючи на це, родичі щосили намагаються витягнути Єфремова із в'язниці, домогтися для нього заміни тюремного терміну умовним або колонією-поселенням. Через те, що він вже майже півроку не працює, його п'ята офіційна дружина Софія Круглікова з трьома неповнолітніми дітьми відчуває серйозні матеріальні труднощі.

Хоча раніше говорили про те, що Єфремов виставив на продаж один зі своїх будинків у Юрмалі, щоби сім'я ні в чому не мала потреби, поки він відбуватиме термін ув'язнення.

При цьому Анастасія також зауважила, що, давши Єфремову тюремний термін, покарали більше не його самого, а його рідних, його сім'ю. Навіть більше, родичка вважає, що країна покарала саму себе, втративши такого актора.

"Покараний не Мишко. Покарані ми. Діти, сім'я. Та взагалі, чесно кажучи, країна покарана, якщо вона втратить артиста такого рівня", - скромно підсумувала сестра засудженої знаменитості.

Нагадаємо, вже надійшло чотири апеляційні скарги від адвокатів актора і від нього самого на вирок Пресненського суду Москви. Крім того, скасування вироку також добивається і цивільна дружина загиблого водія Сергія Захарова, яка вимагає вважати себе потерпілою і хоче отримати моральну компенсацію від Єфремова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ