Today.ua

Скільки коштують в Україні дешеві б/в авто, які рідко ламаються

У Німеччині експерти Асоціації технічного нагляду назвали найнадійніші недорогі б/в автомобілі. Є такі моделі і в Україні.

Honda Jazz

У число найбільш надійних б/в авто німецькі експерти включили Honda Jazz (див. фото вгорі). В Україні зараз таку машину 2002 року випуску можна купити за ціною від 3 600 доларів. Правда, пробіг в 213 000 км повинен насторожити. Не виключено, що в даному випадку скручували одометр.

Mazda 2

Також високою надійністю відрізняється маленький японський хетчбек Mazda 2. За автомобіль 2006 року випуску (це друге покоління даної моделі) з пробігом 241 000 км просять 3 900 доларів. Власник каже, що машину пригнали з Німеччини.

Opel Adam

Ще один б/в автомобіль, який відрізняється надійністю - невеликий хетчбек Opel Adam. Його серійне виробництво почалося в 2013 році. У німців вийшов дуже надійний і досить гарний сіті-кар.

Мінімальна його ціна в Україні - 7 600 доларів. За такі гроші можна купити Adam 2013 року випуску з пробігом 74 000 км.

Раніше американський журнал Consumer Reports, опитавши кілька мільйонів власників автомобілів, склав рейтинг найбільш надійних автомобільних брендів, чиї машини мають найменше проблем під час експлуатації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ