Today.ua

Зеленський приголомшив зізнанням, що стане з Україною через рік: “У всіх містах країни“

Президент Володимир Зеленський розповів, що має статися з Україною через рік, до дня 30-річчя Незалежності. Своїми міркуваннями український гарант поділився в ефірі телеканалу "Украіна24". Зеленський говорить, що рівно за рік, до 30-річчя незалежності, влада і народ мають виконати чотири головні завдання. Все решта - похідні від цих основних завдань, які ми повинні виконати.

"Зберегти Незалежність. Закінчити війну. Почати рости економічно. Рости геополітично в напрямку впливу, щоби бути все ж світовим гравцем", - озвучив програму-мінімум для країни чинний гарант.

Звичайно, за кожним із цих пунктів стоять титанічні зусилля. І якби Володимиру Зеленському це вдалося зробити за всю свою каденцію, то це вже було б дуже багато. Але звертає увагу, що, на відміну від свого попередника, він говорить про мир, а не про продовження війни до кінця. І це вже - позитивний сигнал для суспільства.

Крім того, Зеленський вважає, що тридцятий День Незалежності має дуже широко святкуватися усіма і всюди. Все ж така дата в історії країни трапляється не часто.

"Зробити серйозний День Незалежності, потужний, в усіх містах країни", - мріє президент.

Адже День Незалежності країни - це головне свято для кожного українця, переконаний Зеленський.

"Ну, ще народження дитини. Згоден. Але все ж народження України - це найголовніше свято. Завдання - щоб люди 24 серпня на День Незалежності були щасливі", - озвучив президент п'яте завдання, яке ще глобальніше, ніж перші чотири.

При цьому він пообіцяв, що влада буде дуже старатися, аби все це втілити.

"Ми повинні зробити зі свого боку все, щоб люди відчували підтримку держави - ми обов'язково зробимо. Ну, будемо точно намагатися. Так зробити День Незалежності, щоб така подія запам'яталося всім та увійшла в історію незалежної України", - пообіцяв Зеленський.

Нагадаємо, стало відомо, як Володимир Зеленський святкуватиме 29-ту річницю незалежності. З самого ранку він виступить зі святковою промовою та вручить державні нагороди на Софійській площі, а потім перейде на Михайлівську площу, де відбудеться панахида за загиблими героями України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ