Today.ua

Тест на уважність: знайдіть на фото сову, яка причаїлася на дереві

На фото зверху зображена сова, яка сховалася у стовбурі дерева. Побачити птаха з першого погляду практично неможливо, але якщо придивитися уважніше і уявити собі подібний фрагмент у дикій природі, то справитися із завданням вам вдасться без особливих зусиль. Вдалих пошуків!

Фотографію з совою зробив індійський фотограф, який разом з друзями вирушив на сафарі в національний парк Пенч в Індії в надії побачити леопарда в його природних умовах. Гуляючи по парку в пошуках хижака, компанії вдалося побачити щось несподіване. Вони звернули увагу на дерево і зупинилися біля нього. У поле зору фотографа потрапив ледь помітний рух на стовбурі одного з дерев. Незабаром стало зрозуміло, що це ворушилася сова, забарвлення якої злилося з кольором дерева.

Сова – справжній майстер маскування. Якщо вам цікава така задачка, витратьте трохи часу і відшукайте хижака на фото. Важливо добре сконцентруватися, що час від часу корисно робити. Подібні головоломки хороші тим, що не віднімають багато часу, але при цьому дуже ефективні для мозку.

Щоб закріпити результат, пропонуємо вам пройти ще один тест на уважність і відшукати кота, який причаївся серед дров. На рішення головоломки у вас буде всього 10 секунд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ