Today.ua

“Укрзалізниця“ поновлює продаж квитків майже з усіх залізничних станцій: звідки тепер можна буде виїхати

Компанія "Укрзалізниця" добилася поновлення продажу квитків майже з усіх закритих залізничних станцій. Аргументи залізничників виявились переконливими для Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка власне й дозволила поновити продаж квитків. Таку відрадну звістку опублікували на сайті перевізника.

"Укрзалізниця позитивно оцінює рішення Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 00:01 26 жовтня відновити рух з більшості закритих станцій. Подорожі у поїздах є більш безпечними для громадян, адже компанія суворо дотримується протиепідемічних заходів", - йдеться у повідомленні на сайті.

Таким чином, вже опівночі з неділі на понеділок знову випускатимуть своїх пасажирів у подорожі такі станції:

Поза зоною доступу до послуг Укрзалізниці залишаться лише пасажири зі станції Подільськ на Одещині. Звідти не братимуть пасажирів "до врегулювання ситуації". На цій станції здійснюватимуть лише висадку тих, хто туди прибуває.

Нагадаємо, з усіх цих станції не брали пасажирів увесь поточний тиждень. Там лише висаджували подорожніх.

Крім того, компанія "Укрзалізниця" нагадує, що з 25 жовтня усі потяги відправляються і прибувають на станції уже за новим, зимовим, часом. Стрілки годинників переведуть на зимовий час о 4-й ранку 25 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ