Яку важливу помилку допускають господині в приготуванні млинців: про це повинен знати кожен

Автор: Лобанова Єлизавета

Рецептів млинців існує величезна кількість, однак, не завжди млинці виходять такими ідеальними, як хотілося б господині. Найчастіше причиною цього є недотримання температурного режиму інгредієнтів, через що млинці не такі смачні.

Яку важливу помилку допускають господині в приготуванні млинців: про це повинен знати кожен - today.ua

Секрет полягає в тому, що молоко і яйця для млинців повинні бути кімнатної температури. Продукти з різними температурами погано змішуються, і відповідно погано готуються. Під час дотику холодного тіста з гарячою сковородою млинці втрачають частину своїх смакових якостей, а іноді ще й виглядають неапетитно.

Якщо ви раніше готували млинці з холодних інгредієнтів, то спробуйте наступного разу заздалегідь дістати продукти з холодильника і подивіться, що у вас вийде. Деколи один маленький нюанс здатний кардинально змінити результат.

Яку важливу помилку допускають господині в приготуванні млинців: про це повинен знати кожен

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

Ще одна невелика порада: чим більше ви додасте в тісто яєць, тим більш еластичним буде тісто і млинці приготуються швидше. В середньому на 1 літр молока необхідно брати від 3 до 5 яєць.

Важливо також додати в тісто олію, щоб млинці не підгоріли, особливо краї, які дуже часто виходять сухими.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Не бійтеся додавати в процесі приготування в тісто молоко, якщо воно виходить дуже густим. Консистенція для млинців повинна бути досить рідкою, якщо ви, звичайно, любите тонкі млинчики.

Раніше ми повідомляли, як приготувати смачні мереживні млинці на кефірі.