Today.ua

Яку важливу помилку допускають господині в приготуванні млинців: про це повинен знати кожен

Рецептів млинців існує величезна кількість, однак, не завжди млинці виходять такими ідеальними, як хотілося б господині. Найчастіше причиною цього є недотримання температурного режиму інгредієнтів, через що млинці не такі смачні.

Секрет полягає в тому, що молоко і яйця для млинців повинні бути кімнатної температури. Продукти з різними температурами погано змішуються, і відповідно погано готуються. Під час дотику холодного тіста з гарячою сковородою млинці втрачають частину своїх смакових якостей, а іноді ще й виглядають неапетитно.

Якщо ви раніше готували млинці з холодних інгредієнтів, то спробуйте наступного разу заздалегідь дістати продукти з холодильника і подивіться, що у вас вийде. Деколи один маленький нюанс здатний кардинально змінити результат.

Ще одна невелика порада: чим більше ви додасте в тісто яєць, тим більш еластичним буде тісто і млинці приготуються швидше. В середньому на 1 літр молока необхідно брати від 3 до 5 яєць.

Важливо також додати в тісто олію, щоб млинці не підгоріли, особливо краї, які дуже часто виходять сухими.

Не бійтеся додавати в процесі приготування в тісто молоко, якщо воно виходить дуже густим. Консистенція для млинців повинна бути досить рідкою, якщо ви, звичайно, любите тонкі млинчики.

Раніше ми повідомляли, як приготувати смачні мереживні млинці на кефірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ