Today.ua

Тест на уважність: знайдіть серед цеглин маленьку собачку за 15 секунд

Уважно придивіться до запропонованої фотографії. На знімку причаїлася біля цеглин маленька собачка. Відшукати її, як виявилося, не так-то просто. Мало хто може виявити песика за 15 секунд. А ви зможете?

Пропонуємо вам вибір! ви можете вирішити головоломку і просто відшукати собачку біля цеглин. В цьому випадку час для вас не грає ніякої ролі, головне – це розв'язати задачу і виявити хвостатого красеня.

Ще один варіант – це тест на уважність. Тут важливо серйозно підійти до завдання. Спочатку розслабтеся і відпочиньте від розумового потоку, який наповнює вашу голову. Найкраще усамітнитися і ні на що не відволікатися. Так ви зможете витримати чистоту експерименту і будете точно знати, чи все у вас в порядку з уважністю, кмітливістю і гостротою зору. Ах так, ще з умінням бачити неочевидні речі і дивитися на світ під іншим кутом.

У другому випадку, обов'язково засічіть час. Вирішити тест на уважність необхідно за 15 секунд. Якщо ви не виспалися, голодні, схвильовані або втомилися, то дайте собі 20 секунд на рішення задачі.

Якщо відшукати собачку вам вдалося в зазначений час, то ми вас вітаємо, з вашими розумовими здібностями, а саме з уважністю, все в повному порядку. Якщо ж немає, не засмучуйтеся, на все потрібна практика. Наш мозок піддається тренуванню.

Пройдіть ще один тест на уважність. Тут вам треба буде відшукати самотнього кролика на картинці. У всіх його побратимів є брат-близнюк, а у цього малюка його немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ