Стало відомо, чим Пугачова прив'язала до себе Галкіна: запіканка “Шарліпупа“- краще за будь-які освідчення

Автор: Марченко Любов

Алла Пугачова - не тільки Примадонна російської естради, вона ще й класна хлібосольна господиня, яка вміє не тільки приймати гостей, а й смачно готувати. Мабуть, своїм міцним сімейним союзом із Максимом Галкіним зірка частково зобов'язана і цьому умінню.

Стало відомо, чим Пугачова прив'язала до себе Галкіна: запіканка “Шарліпупа“- краще за будь-які освідчення - today.ua

Причому в її кулінарному арсеналі не менше класної екзотики, ніж у її піснях. Одна з улюблених страв її сімейства і гостей, які побували в будинку Пугачової - запіканка "Шарліпупа".

Алла Пугачова готує таку страву із різних компонентів, які на той момент знайдуться в холодильнику. До її складу входять: м'ясо або риба, овочі (картопля, кабачки, баклажани - що є з цього), твердий сир, майонез і спеції. Стало відомо, чим Пугачова прив'язала до себе Галкіна: запіканка “Шарліпупа“- краще за будь-які освідчення

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Зразковий склад продуктів на 6-8 порцій:

  • 0,5 кг будь-якого м'яса (або риби);
  • 1 велика головка ріпчастої цибулі;
  • 3 великих картоплини (їх можна замінити або комбінувати з кабачками і баклажанами);
  • 120 гр. твердого сиру;
  • майонез (або сметана),
  • спеції і сіль за смаком.

Стало відомо, чим Пугачова прив'язала до себе Галкіна: запіканка “Шарліпупа“- краще за будь-які освідчення Це лише приблизна розкладка продуктів для запіканки "Шарліпупа". Насправді, стверджує Алла Борисівна, в цій справі чим більше фантазії, тим смачніше виходить. Пугачова каже, що можна змінювати як склад, так і пропорції продуктів.

Популярні зараз

У 2025 році у всіх українських школярів буде безкоштовне харчування

В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Алла Пугачова рекомендує готувати "Шарліпупу" в такій послідовності:

  1. Змастити деко олією і укласти на нього шматки м'яса (або риби), посолити їх і поперчити.
  2. Далі на м'ясо кладуть кільця цибулі та овочі, нарізані кружальцями. Поверх них додаються улюблені спеції.
  3. Потім усе це посипається зверху шаром тертого твердого сиру. Сир також або вибирається в магазині по своєму смаку, або береться той, що "завалявся" у холодильнику.
  4. Зверху усю цю смакоту Алла Пугачова змащує майонезом. Ті, хто віддає перевагу здоровому харчуванню, можуть змастити сметаною, хоча "зі шкідливостями", говорить Примадонна, все ж виходить смачніше.
  5. Далі страва відправляється в духовку і печеться при температурі до 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
  6. Готова спечена запіканка "Шарліпупа", витягнута з духовки, посипається зеленню. І все - можна подавати на стіл.

Стало відомо, чим Пугачова прив'язала до себе Галкіна: запіканка “Шарліпупа“- краще за будь-які освідчення Нагадаємо, Алла Пугачова і Максим Галкін недавно відзначили 19-ту річницю спільного життя. Незважаючи на 27-річну різницю у віці подружжя, вони прекрасно ладнають між собою і разом виховують двох дітей, народжених від сурогатної матері.

Головне