Today.ua

В Україну йде потепління до +11: синоптики назвали дату

Потепління в Україні настане вже з вівторка, 24 листопада. У більшості областей стовпчики термометрів піднімуться до +4 ... +8 градусів, місцями до +11 градусів. Уже в суботу, 28 листопада, в країні знову почнуться опади і прийде похолодання. А поки синоптики закликають насолоджуватися теплими днями в листопаді, адже зима вже не за горами.

За словами народного синоптика Наталки Діденко, 24 листопада температура повітря українцям буде здаватися на 2-5 градуси нижче через поривчастий, а часом і сильний північно-західний вітер. На півночі, сході, в центральній частині та в Приазов'ї буде підвищена вологість. У всіх інших регіонах очікується без істотних опадів.

У Києві у вівторок очікується переважно хмарно, місцями пройде невеликий дощ. Поривчастий вітер місцями може досягати 12-14 м/с. Вночі стовпчики термометрів в столиці покажуть +1 ... +3 градусів, а вдень піднімуться до +4 ... +6 градусів.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 24 листопада в Житомирській, Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській і Донецькій областях пройдуть дощі, місцями з мокрим снігом. У всіх інших регіонах буде без опадів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться на Заході і Півдні до +5 ... +7 градусів, на Сході синоптики передають від +2 до +4 градусів, на Півночі і в столиці очікується +4 ... +6 градусів. Вночі мінусові температури будуть в західних і східних областях. Вітер переважно західний 5-10 м/с. У середу і четвер, 25 і 26 листопада, опади припиняться в усіх областях, на Півдні вдень потеплішає до +8 ... +11 градусів. До кінця місяця в Україні буде сухо. Грудень розпочнеться з плюсової денної температури, вночі буде "мінус".

Раніше повідомлялося, скільки вихідних буде в українців на новорічні свята цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ